Turnauspalvelu vaihtunut parempaan.

Water Hockey tulospalvelu on uudessa paikassa.

TorneoPal® on kotimainen selainpohjainen työkalu erilaisten turnausten ja liigojen järjestäjille. Kaikki turnauksen suorittamiseen liittyvä työ, kuten ilmoittautuminen, otteluohjelman luominen, ottelu- ja tuomariasettelu sekä realiaikaisen tulospalvelun pitäminen onnistuu helposti TorneoPal-tunnuksilla.

Lisää tietoa palvelusta löytyy sivuilta www.torneopal.fi

Water Hockey-kisojen turnauspalvelu löytyy TÄÄLTÄ.

Ilmoittautuminen on nyt auki

Ilmoittautuminen on vihdoin saatu auki. Nyt siis alkaa joukkueiden valmistautuminen Järvisählyn MM-kisoihin. Uudistettu ilmoittautuminen tehdään suoraan Statbeat turnausrobotin kautta, jolloin pääset heti lisäämään pelaajia ja varaamaan paidat, jotka nyt kuuluvat jokaiselle pelaajalle.

Ilmoittautua voi siis osoitteessa www.statbeat.com

Järvisählyn imoittautumisen oikopolku TÄSTÄ

Huomioitavaa edellisvuosien pelaamisessa on se, että nyt joukkueenjohtajat pääsevät lisäämään oman joukkueen maalintekijät ja syöttäjät heti pelien jälkeen, jolloin saadaan aikaan myös pistepörssi. Jokaisen sarjan maalintekijä luonnollisesti myös palkitaan.

Uudistunut järjestelmä myös tarkoittaa sitä, että edellisvuosien salainen tapa ottaa ”vahvistuksia” muista joukkueista on nyt rangaistuksen uhalla kielletty. Eli pelaaja voi pelata ainoastaan siinä joukkueessa, johon hänet on ennen turnausta merkitty.