Turnauspalvelu vaihtunut parempaan.

Water Hockey tulospalvelu on uudessa paikassa.

TorneoPal® on kotimainen selainpohjainen työkalu erilaisten turnausten ja liigojen järjestäjille. Kaikki turnauksen suorittamiseen liittyvä työ, kuten ilmoittautuminen, otteluohjelman luominen, ottelu- ja tuomariasettelu sekä realiaikaisen tulospalvelun pitäminen onnistuu helposti TorneoPal-tunnuksilla.

Lisää tietoa palvelusta löytyy sivuilta www.torneopal.fi

Water Hockey-kisojen turnauspalvelu löytyy TÄÄLTÄ.

Ilmoittautuminen on nyt auki

Ilmoittautuminen on vihdoin saatu auki. Nyt siis alkaa joukkueiden valmistautuminen Järvisählyn MM-kisoihin. Uudistettu ilmoittautuminen tehdään suoraan Statbeat turnausrobotin kautta, jolloin pääset heti lisäämään pelaajia ja varaamaan paidat, jotka nyt kuuluvat jokaiselle pelaajalle.

Ilmoittautua voi siis osoitteessa www.statbeat.com

Järvisählyn imoittautumisen oikopolku TÄSTÄ

Huomioitavaa edellisvuosien pelaamisessa on se, että nyt joukkueenjohtajat pääsevät lisäämään oman joukkueen maalintekijät ja syöttäjät heti pelien jälkeen, jolloin saadaan aikaan myös pistepörssi. Jokaisen sarjan maalintekijä luonnollisesti myös palkitaan.

Uudistunut järjestelmä myös tarkoittaa sitä, että edellisvuosien salainen tapa ottaa ”vahvistuksia” muista joukkueista on nyt rangaistuksen uhalla kielletty. Eli pelaaja voi pelata ainoastaan siinä joukkueessa, johon hänet on ennen turnausta merkitty.

Antin kotijäätelöä tarjolla Järvisählyssä

Antin Kotijäätelön valmistaminen aloitettiin vuonna 2011. Oppia jäätelön saloihin käytiin hakemassa Italiasta ja Ruotsista. Nyt jäätelöä ja sorbetteja valmistetaan päivittäin. Jäätelö tehdään puhtaisiin raaka-aineisiin omien reseptien mukaisesti. Antin kotijäätelö tuo mieleen lapsuuden, jolloin jäätelöt olivat vielä kermaisia ja täyteläisen makuisia. Antin Kotijäätelössä on myös italialaisen Gelaton häivähdys.

Nyt tätä herkkua siis saa jäätelövaunusta myös järvisählyssä!

jaatelovaunu

http://www.antinkonditoria.fi/jaatelo.php

Sarjojen voittajille palkinnoksi osallistuminen Forssan katusählyosakilpailuun elokuussa

KATUSAHLY_2015_LOGO-pienennetty

Tänä vuonna Forssan Suupparit tarjoaa Järvisählyn sarjojen voittajajoukkueille palkinnoksi ilmaisen osallistumisen Forssan Holjat -kaupunkifestivaalin yhteydessä Forssan torilla lauantaina 1.8.2015 klo 10-16 pelattavaan Katusählyn 20-vuotisjuhlakiertueen osakilpailuun!

Forssan Holjat: http://www.holjat.fi/

Katusähly Forssa: http://www.fosu.fi/index.php?sivu=13017